Under dessa dystra tider tycker vi det är extra viktigt att vi även i år har en ”JulYra” med fantastiska priser till våra kunder. – Det ska löna sig att handla på hemmaplan även i år. Vi återkommer med hur vi ska arrangera själva prisutdelningen då vi vet vilka restriktioner som gäller just då.

Vinn tillbaka dina julklappspengar!
När du handlar för 200 kr och betalar hos en medlem i Handelsföreningen i Sölvesborg, så får du en stämpel. När du fyllt 6 rutor så kan du vinna tillbaka dina julklappspengar! Max ett kort per köp. Vi kommer att börja samla in ”Julyran” korten v.51. Ni hittar en brevlåda inne hos Schack Matt vid kassan där man kan lämna sina kort. Vi kommer att vara på plats den 19 december på Stortorget där man också kan lämna sina kort mellan kl 12-14. Vi ”livesänder” dragningen kl. 19.00 på vår Facebooksida Handel i Sölvesborg. Alla vinnare blir kontaktade på det telefon nummer som står på kortet efter dragningen.

Kortet gäller hos medlemmar i Handelsföreningen i Sölvesborg från den 27/11 till kl. 14 den 19/12 2020. Vi lottar ut 40 000kr. Lycka till!