Black Friday närmar sig med stormsteg och istället för att uppmana till köphets under fredagen så vill vi lyfta fram våra unika butiker i vår unika handelsstad.

Det är trendigt och lite ”Old School” att handla lokalt. I din lokala butik möta du av personlig service och får hjälp att hitta rätt vara för just dig.
Att handla lokalt minskar transporter och miljöpåverkan. Att handla lokalt är dessutom väldigt socialt, trevligt och naturligtvis kommer ni hitta erbjudanden i våra butiker!
Genom att du handlar lokalt hjälper du till att utveckla Sölvesborg så att vi får en ännu bättre stad att leva och verka i.
Välkommen att handla lokalt på Black Friday (och alla andra dagar.)
Tillsammans med 40 andra städer i Sverige jobbar Handel i Sölvesborg med kampanjen ”Local is the new black”.
Nu hoppas vi att ni kunder också vill vara med på detta. Stort tack!

–  Vi behöver verkligen hjälpas åt och ta ett gemensamt ansvar för vilken typ av stad och stadskärna vi vill möta i framtiden, säger näringslivsutvecklare med fokus på handel och service Ann-Louise Bolin, Näringslivsutvecklare på Sölvesborgs Kommun.
– Vi har ett unikt utbud som vi ska vara stolta över och rädda om. Om vi alla hjälps åt kommer vi även ha det i framtiden, fyller Charlotta Lindrup – Molnes i ordförande i Handelsföreningen i Sölvesborg.

Men inget Local is the new black ”utan din puls”, välkommen och mys och njut i vår fina Handelsstad.