Shoppa lokalt om du behöver handla, boka någon behandling i framtiden eller ta något gott att äta i vår fantastiska handelsstad i Sölvesborg.

I över ett halvår har pandemin pågått och vi har gjort alla åtgärder runt handeln som vi kan, vi hoppas på att alla följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Så att det är säkert att handla det man behöver och kan uppleva vår fina stad. Det är fortfarande så viktigt att stötta våra lokala handlare, fik och krögare som gör sitt yttersta för att ha säkra och hållbara verksamheter. Men gör det bara om du är frisk!

Snart är julen här och istället för att locka fler besökare så har vi fullt upp med att göra det säkert, mysigt och upplevelserikt för er som besöker vår unika Handelsstad. Julförsäljningen är oerhört viktig för våra företagare så köp nu era julklappar på hemmaplan, så handlar du i år med hjärtat. Alla våra handlare erbjuder hemleveranser om du inte kan gå ut. Beställ ”Take away ” hos våra krögare. Vårt Sölvesborg ska skina i juletid och vara den plats ni älskar att återvända till när pandemin är över. Vi smyckar vår stadskärna i samverkan med Sölvesborgs Kommuns fantastiska parkförvaltning.

Vi vill lyfta våra lokala proffs lagom till Black Friday genom vår kampanj ”Local is the new black”. Istället för att uppmana till köp hets och folksamlingar under årets stora shoppinghelg så vill vi att ni kommer redan nu. Sprid ut dina inköp, försök gå på tider då det inte är mycket kunder i butikerna,
-Gynna dina favoriter och välj att handla, äta och uppleva city varje dag i veckan istället för den där fredagen som vi är rädda kommer att leda till folksamlingar och onödig smittspridning. Det är nu verksamheter som restauranger, massörer, frisörer och butiker behöver er. Prata med din krögare om du känner dig osäker på att gå ut och äta.
Kontakta våra handlare om ni behöver hjälp och inte kan besöka våra butiker eller kontakta vår handelsutvecklare så hjälper vi er.

Den säkraste och enklaste julklappen i år är självklart våra presentkort som gäller i alla medlemsbutiker med sitt breda och unika utbud i Sölvesborg.
Presentkorten köper du på Schack Matt eller Medborgarkontoret i Stadshuset.

Välkomna till vår mysiga handelsstad Sölvesborg.

Handelsföreningen i Sölvesborg