En vanlig dag är cityhandeln full av människor som shoppar, äter gott, strosar omkring och umgås. Men just nu är vardagen ganska ovanlig. Oro och rädsla gör att många undviker att besöka stadskärnan och våra verksamheter.
Vi förstår det. Samtidigt vill vi berätta att det aldrig har varit viktigare att stötta den lokala handeln. Och det finns flera sätt att göra det på. Handeln i Sölvesborg håller öppet som vanligt och våra butiker, caféer och restauranger behöver oss kunder. Du som känner dig pigg & kry är varmt välkommen att shoppa, äta, fika och promenera som vanligt i vår stad. Våra medlemmar förebygger dagligen smittorisk i deras verksamheter.

När vår vanliga vardag är tillbaka vill vi fortsätta att ha en levande innerstad med butiker, restauranger, caféer och nöjesliv. Då behöver vi tillsammans stötta varandra nu. Självklart följer vi i Handelsföreningen utvecklingen noga. Vi planerar för framtiden och finns som stöd för våra medlemmar. Har ni frågor eller behöver hjälp så kontakta våra medlemmar så ska vi se om vi kan hjälpa till!
Tack för att du fortsätter stötta och handla lokalt. Varje köp är värdefullt ?

#tillsammansförsölvesborg
#shoppingisölvesborg
#handelisölvesborg