Handel mitt i en pandemi

Shoppa, boka någon behandling eller ta något gott att äta i vårt fantastiska Sölvesborg.
I över ett halvår har pandemin pågått och vi har gjort alla åtgärder runt handeln som vi kan, vi hoppas på att alla respekterar folkhälsomyndighetens rekommendationer. Så att det är säkert att handla och uppleva vår fina stad. Det är fortfarande så viktigt att stötta våra lokala handlare, fik och krögare som gör sitt yttersta för att ha säkra och hållbara verksamheter.
Snart är julen här och istället för att locka fler besökare så har vi för fullt upp med att göra det säkert, mysigt och upplevelserikt för er som besöker vår unika Handelsstad. Julförsäljningen är oerhört viktig för våra företagare så köp nu era julklappar på hemmaplan, så handlar du i år med hjärtat.
Vårt Sölvesborg ska skina i juletid och vara den plats ni älskar att återvända till. Vi smyckar vår stadskärna i samverkan med Sölvesborgs Kommuns fantastiska parkförvaltning. Stadens hjärta.
Vi vill lyfta våra lokala proffs lagom till Black Friday genom vår kampanj ”Local is the new black”. Istället för att uppmana till köp hets och folksamlingar under årets stora shoppinghelg så vill vi att ni kommer redan nu.
-Gynna dina favoriter och välj att handla, äta och uppleva city varje dag i veckan istället för den där fredagen som vi är rädda kommer att leda till folksamlingar och onödig smittspridning.
Det är nu verksamheter som restauranger, massörer, frisörer och butiker behöver er. Kanske den där tjejkvällen inte blev av men suget av att träffas på ett säkert sätt finns kvar? Kanske en kväll med bio och mat? Är ni några stycken så går det att boka upp biografen. Prata med din krögare om du känner dig osäker. Du vet väl att våra krögare erbjuder Take Away. Kontakta våra handlare om ni behöver hjälp och inte kan besöka våra butiker.
Den säkraste och enklaste julklappen i år är självklart våra presentkort som gäller i alla medlemsbutiker med sitt breda och unika utbud i Sölvesborg. Läs mer på www.handelisolvesborg.se.
Välkomna till vår mysiga handelsstad Sölvesborg.
Handelsföreningen i Sölvesborg
Ann-Louise Bolin